Epilasyon

Elazığ Lazer Epilasyon Yapan Yerler

Elazığ Lazer Epilasyon Yapan Yerler

Vücudumuzun farklı bölgelerinde yer alan istenmeyen tüyler hem bayanlar için hem de erkekler için dönem dönem can sıkıcı bir problem olmuştur. Gelişen teknoloji ile birlikte lazer epilasyon sayesinde istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkün hale gelmiştir. Son yıllarda lazer yöntemi giderek diğer tüylerden kurtulma yöntemlerini geride bırakmış durumda. Elazığ lazer epilasyon doğru yöntem ile yapıldığında sizlerin canınızı ile birlikte tüylerinizden kısa kurtulmanızı sağlıyor.
Ağda acısı çekmek istemeyen, jilet ile cildim tahriş oluyor diyen ve hiçbir faydasını görmediğim tüy dökücü kremlere servet ödedim ama sonuç aynı şikayetinde bulunan hastaların tercihleriyle lazerle epilasyon çok kısa sürede popüler bir yöntem olarak estetik cilt uygulamaları arasındaki yerini almıştır. Kısa seans süreleri, ağrısız ve yan etkisiz olması, bir kaç seans sonunda kalıcı olarak çözüm sunması uygulamayı cazip hale getirmektedir.
Epilasyon yaptırmak isteyen hastaların, cilt tipi ve ten rengine uygun lazer cihazı seçildikten sonra uygulama bölgesine tek dalga boylu lazer ışınları gönderilerek uygulama yapılır.  Gönderilen lazer ışınları kıl köklerindeki melanin pigmenti tarafından absorbe edilerek ısı enerjisine dönüştürülür. Açığa çıkan ısı enerjisi kıl köklerini tahrip ederek kıl oluşumunu engeller.
Lazer epilasyon koyu kıllarda açık kıllara göre daha iyi sonuç vermektedir. Açık kıl ve tüylerde de iyi sonuç alabilmek doğru cihaz ve doğru uygulama ile mümkün olabilmektedir. Lazer epilasyona başlamadan önce tüylenmenin nedeni de araştırılmalıdır. Hormonal nedenlerle gerçekleşen tüylenmelerde öncelikle bu sorunun tedavisi gerekir.
En uygun fiyatlı Elazığ lazer epilasyon uygulamaları için 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Aris Güzellik Merkezi olarak siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. Elazığ Lazer epilasyon merkezi konusunda karar verilirken Lazer epilasyon merkezinin farklı lazer çeşitlerine cevap verecek donanım ve aygıta sahip olmasına dikkat edilmelidir. Elazığ Lazer Epilasyon yaptırmak istediğiniz zaman randevu alarak ücretsiz olarak cilt ölçümünüzü yapıyoruz. Cilt ölçümünüzden sonra cildinize uygun olan lazer epilasyon cihazını kullanarak sizleri istenmeyen tüylerinizden kurtarıyoruz. Elazığ Acısız Lazer Epilasyon işlemleri için uzman kadromuz ve yılların tecrübesi ile sizleri de Elazığ Aris güzellik merkezimize bekliyoruz.

İlgili gönderiler