Epilasyon

Elazığ Lazer Epilasyon İşlemi

Elazığ Lazer Epilasyon İşlemi

Elazığ Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmak için hem kadınların hem erkeklerin sıklıkla tercih ettiği kalıcı bir epilasyon  yöntemdir. Traşlama, kimyasal maddeler, ağda, cımbız ve epilatör cihazları  iple alınma gibi kıl alma yöntemleri  etkili ve kalıcı bir çözüm olmamakla birlikte ciltte batık ve kıl dönmesine de sebep olabiliyor.. Lazer epilasyon yöntemi ise cilde zarar vermeden kıl kökünü ışın demediyle yok eden son derece kullanışlı bir epilasyon yöntemidir.
Lazer epilasyon deneyim ve uzmanlık gerektiren ciddi bir epilasyon yöntemidir. Elazığ lazer epilasyon işleminde uygulama ortamının klinik ve steril olmasına dikkat edinilmelidir.
Lazer epilasyon koyu ve kalın kıllarda verdiği sonuç açık ve ince kıllara göre daha yüksek sonuç verdiği gözlenmektedir. Açık ve ince tüyler ise daha geç bitmektedir. Ancak iyi sonuç alabilmek doğru cihaz ve doğru uygulama ile mümkün olabilmektedir.
Kişide hormonal bozukluk veya kis varsa bu lazerde aldığı sonucu etkilemektedir. Hormonal bozukluk varsa kişi mutlaka tedavi gördükten sonra lazer epilasyon uygulaması yapmalıdır.
Lazer Epilasyon Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler
Elazığ Lazer epilasyonda amaç kıl köklerine atış atıp kıl pigmentlerinin tahribatını sağlamaktır. Bu nedende lazer epilasyon uygulaması yapacak kişi  uygulamadan önceki son 4 hafta  cımbız, ağda, epilatör gibi kökten kıl alma işlemi uygulamaması gerekmektedir. Kişi bronzlaştıysa veya solaryuma girdiyse uzman kontrolünde doğal cilt tonuna gelinceye kadar  lazer epilasyon uygulaması yapılmaz. Ayrıca Son dönemlerdeki tüm cilt tedavileri ve kullandığı ilaçları uzmana mutlaka söylenmelidir.
Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler
Epilasyon sonrası rahatlatıcı ve sakinleştirici özelliği olan losyonların kullanılması tavsiye edilir. Uygulama sonrası ilk 24 saat sıcak suyla temastan kaçınılmalıdır. Lazer uygulamasından sonra güneşlenmekten ve solaryuma girmekten tamamen uzak durulmalıdır.
Elazığ lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişi şunu bilmelidir ki; vücudumuzda farklı kıl yapıları bulunur. Örneğin bir bayanda üst bacak kılları inceyken alt bacak kılları daha kalın aynı şekilde bir erkekte ise sırt bölgesi kılları inceyken göğüs bölgesi kılları daha kalındır. Bu durumda evreye iki farklı kıl yapısına göre her cilt tonuna göre ayarlanabilen iki farklı patentli cihaz kullanılmasının önemi bir kez daha göz önüne çıkıyor. Cihazların sistemleri farklıdır ve uygun lazer epilasyon cihazı kullanılmadığı takdirde beklenen lazer epilasyondan beklenen sonuç alınmaz. Elazığ lazer epilasyon merkezleri arasında en uygun fiyat garantisi ile Tuana Güzellik olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Hepinizi kliniğimize ücretsiz cilt analizi için bekliyoruz.

İlgili gönderiler